Vazhdojnë gjobat për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (24/25.02.2021) në gjithë territorin e vendit Ministria për Punë të Brendshme (MPB) ka regjistruar gjithsejtë 485 shkelje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse si preventivë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit.

Nga ky dikaster në vazhdimësi bëjnë thirrje për respektim të masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.