Valon Syla e imiton Halil Kastratin duke thënë “e premte”

Valon Syla, gazetar, shquhet për imitimin e figurave të caktuara publike.

Syla, kësaj radhe ka përzgjedhur ta imitojë humanistin Halil Krastrati, duke thënë “e premte”, shkruan Gazeta Express.

<figure><img src=”https://i.imgur.com/cfSDLCF.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/cfSDLCF.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/cfSDLCF.jpg” /></figure>
<figure><img src=”https://i.imgur.com/cfSDLCF.jpg” /></figure>

I njëjti më parë kishe imituar edhe kryetarin e Komunës së Gjilanit, Lutfi Hazirin, si dhe ish-presidentin, Hashim Thaçi.

Syla videon e imitimit e ka publikuar në ‘Facebook’.