Valltarët nga Sllupçani kthehen me shumë çmime të fituara nga Gjakova

SHKA “Jeta e Re” në festivalin “N’odën e malësisë së Gjakovës” të mbajtur me datë 28.11.2020 në Gjakovë u përfaqësua në mënyrën më të mirë të mundshme , duke rrëmbyer një numër të madh çmimesh si: Trio nga Sllupçani – Rapsodi më i mirë , Koreografia më e mirë, Debutuesi më i mirë dhe vendi i dytë.