Vaksina kundër Kov id 19 do të kushtojë katër dollarë

Vaksina e korona virusit, e cila është duke u zhvilluar nga Universiteti i Oksfordit në bashkëpunim me Astra Zeneka, do të jetë e pranishme në të gjithë botë.

Kjo për faktin se ajo do të kushtojë vetëm midis tre dhe katër dollarë.

Vaksina e Oksfordit është një vaksinë për të gjithë botën. Ndërsa vaksinat Fajzer dhe Moderna njoftuan se kishin përfunduar me sukses një fazë prej tre testeve.

Ekipi britanik fillimisht theksoi se qëllimi i tyre ishte që produkti i tyre të vihej në dispozicion në të gjithë botën.