Vajza e re sulmohet fizikisht nga babai i saj dhe vëllau

Më datë 04.12.2019 në ora 08.40 minuta në policinë e Shkupit, vajza me iniciale А.Т.(21) nga Shkupi ka paraqitur se rreth ora 08.10 minuta në Autokomandë, fizikisht është sulmuar nga babai i saj S.T. dhe vëllau A.T. po meren masa për ndri;imin e rastit.