Ushtarët e FSK-së vizituan nënën që humbi në luftë katër djemtë e saj

Emocionuese – Ushtarët e FSK-së vizituan nënën Ferdonije Qerkezi.

Gjatë luftës së fundit në Kosovë ajo humbi bashkëshortin dhe 4 djemtë e saj!