Urim nga presidenti Pendarovski me rastin e Krishtlindjeve

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski dërgoi urim deri te qytetarët me rastin e festës krishtere, Krishlindjet.

“Nga zemra ju dëshiroj që ditët festive t’i presim në shëndet të mirë, lumturi dhe fat, duke ndarë dashuri dhe harmoni me më të afërmit tanë. Ditët festive të cilat i kalojmë në shtëpitë tona, të mbushur me dritë dhe ngrohtësi, le të na inspirojnë që të kujdesemi dhe t’ua shtrijmë dorën të gjithëve të cilëve u nevojitet mbështetje materiale dhe shpirtërore”, qëndron në urimin e presidentit Pendarovski.