Unaza e Kobe Bryant shitet për 206 mijë dollarë

Unaza prej 14 karat ari dhe diamanti të cilin Kobe Bryant i dhuroi mamasë së tij 20 vjet më parë është shitr për një  shumë prej 206  mijë dollarë.

Në një ankand të organizuar nga “Goldin Auctions” të dielën, çmimi fillestar ishte 15.000 dollarë për të arritur më pas shumën maksimale, saktësisht 206,080 dollarë për unazën e Kobet.

Kujtojmë se vite më parë nëna e basketbollistit kishte tentuar ta shesë këtë dhuratë dhe ishte paditur nga basketbollisti, i cili më vonë kishte lejuar të ëmën të bëj çfarë do.

Dhe unaza që Kobe i dha babait të tij, Joe “Jellybean” Bryant, pritet të godasë së shpejti bllokun e ankandit dhe kjo mund të shkojë edhe më shumë se unaza e nënës.