Uji në Kumanovë mund të pihet

Uji në qytetin e Kumanovës është i lejuar për konsum.

Pas kontrollit nga ana e inspektoratit dhe pas rezultateve të marrura nga QSHP, nga mostrat e kontrolluara të ujit nga 25, 26, 27.05.2024 është konstatuar se të njejtat iu përgjigjen rregullave ligjore e profesionale lidhje me parametrat e kontrolluara, në pajtim me rregulloren per siguri të ujit për pije, ndërpritet vendimi për ndalesën e ujit të pijshëm, përcjell Televizioni Festa.

“Me këtë i njoftojme qytetarët se uji në tërë rrjetin e ujësjellësit është i rregullt dhe i njejti mund të përdoret për pije”, njoftojnë nga NP “Ujësjellësi” Kumanovë./tvklan.mk