U bë baba për herë të dytë, Lorik Cana prezanton vajzën

Lorik Cana dhe bashkëshortja e tij Monica, dy javë më parë mirëpritën fëmijën e dytë.

Çiti u bënë prindër të një vajze, të cilën e pagëzuan Enkeledia, ndërsa Loriku vendosi që sonte të publikojë portretin e saj.

“ENKELEIDA sot mbush 2 javë dhe vendosëm ta prezentojmë !!! 👨‍👩‍👧‍👦👸🏼❤️”, ka shkruar ai.

Loriku dhe Monica janë prindër edhe të një djali më të madh, të quajtur Bojken.