Trump: Sa të jem unë prsident, Irani nuk do të ketë armë bërthamore

Presidenti i SHBA-së Donald Trump tha se forcat amerikane janë “të gatshme për gjithçka”, por tani për tani, “Irani duket se po qëndron në këmbë”.

“Irani duket se po qëndron në këmbë, që është një gjë e mirë për të gjitha palët e interesuara dhe një gjë shumë e mirë për botën”, tha Trump gjatë një fjalimi drejtuar popullit amerikan pas sulmit të forcave iraniane kundër bazave ushtarake irakiane ku janë të stacionuara trupat amerikane.

Trump u zotua se për sa kohë që ai do të jetë president i Shteteve të Bashkuara, Iranit nuk do t’i lejohet kurrë të ketë armë bërthamore.