Trampi: Nuk është lehtë, tregu botëror është çmendur

Presidenti amerikan Donald Tramp sot e pranoi se vendi i tij ka problem që të furnizohet me mjetet më të nevojshme mjekësore për luftë kundër koronavirusit.

“Tregu botëror…është çmendur”, shkroi Trampi në Tuiter.

Ai shtoi se Qeveria federale nuk e ka lehtë që t’iu ndihmojë shteteve federale që të furnizohen me maska dhe respiratorë.