Thaçi: Sondazhet tregojnë se LSDM qëndron më poshtë se VMRO

Mendu Thaçi i ftuar në emisionin Pressing në T7 në lidhje me lëvizjet e fundit politikë në vend ka thënë se LSDM është e detyruar që të koalicionojë me parti politike shqiptare pasi i kanoset rreziku i humbjes nga VMRO-DPMNE-ja.
“Komunikoj me njerëz ata thonë se kanë votuar për LSDM pasi thonë që BDI i ka shkatruar. Por tani ekonomia është shkaktruar. Unë jam për koalicion ne mes maqedonasve dhe shqiptareve po jo në këtë formë. Kjo ndodh pasi sondazhet thonë se LSDM qëndron më poshtë se VMRO-ja”, ka thënë Thaçi.