Thaçi shërohet plotësisht falënderon ekipin e urologëve

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka përfunduar sot trajtimin pas ndërhyrjes endo-urologjike që kishte më 23 prill 2020 dhe sipas konstatimit të mjekëve Presidenti kosovarë është shëruar plotësisht.

Thaçi shpreh mirënjohjen më të thellë për mjekët dhe stafin mjekësor që janë kujdesur për të gjatë kësaj kohe.

Thaçi ka falënderuar personalisht ekipin e urologëve.
“Jam krenar me profesionalizmin, përkushtimin dhe kujdesin që kam gjetur te i gjithë stafi këtu në SHSKUK”, është shprehur presidenti i Kosovës HashimThaçi.