Thaçi akuzon Kurtin për lojalitet ndaj Serbisë

Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka akuzuar kryeministrin në detyrë, Albin Kurtin për lojalitet ndaj Serbisë, i cili mundësoi shtrirjen e autoritetit të shtetit serb në veri.

Thaçi ka thënë se në kohën e pandemisë Kurti lejoi mjekët serbë në veri, pranoi testet serbe dhe mundësoi shtrirjen e ndikimit serb në veri të vendit.

“Kryeministri Kurti i mundësoi autoritet të shtuar Serbisë në Kosovë. Kurti u tregua shumë lojal ndaj Serbisë dhe në emër të luftës kundër pandemisë mundësoi shtrirjen e autoritetit të Serbisë në veri”, tha Thaçi.