Thaçi: Nuk merrem me Vjosa Osmanin, veprimi i saj nuk më brengos personalisht

Megjithatë, presidenti thotë se ai veprim nuk ndikon në rrafshin personal.

‘’S’dua të merrem me personin në fjalë. Është vendim i Kuvendit të Kosovës zgjedhja që ka bërë. Për mua është dicka që nuk më ka brengos në rrafshin personal dhe privat por duhet të kemi pjekuri dhe sjellje racionale’’.