Thaçi i drejtohet opinionit pas vendimit të Kushtetueses

Thaçi me fillim prej orës 10:30 do të mbajë konferencë për media.

Sipas njoftimit të zyrës së presidencës, konferenca do të mbahet tek hapësira në hyrje të presidencës.

Ndryshe, në reagimin e djeshëm, presidenti ka kërkuar nga të gjitha palët që ta respektojnë vendimin e Kushtetueses, dhe të mos ketë vonesa në krijimin e qeverisë së re në Kosovë.