Teuta Arifi: Po bëjmë dezinfektimin e shkollave dhe kopshteve për fëmijë (FOTO)

“Ndërmerren aktivitete dhe masa preventive në shkollat dhe kopshtet për fëmijë të Komunës së Tetovës me qëllim zvogëlimin e rrezikut nga gripi sezonal dhe virusi Korona. Bëhet pastrim gjeneral i objekteve shkollore si dhe dezinfektimi i plotë i tyre!

Komuna e Tetovës me shumë përkushtim dhe përgjegjësi po ndërmerr të gjitha masat e nevojshme për mbrojtje të shëndetit publik!” – thotë Arifi

Për më shumë ndiq linkun: