Tetovë, miratohet kërkesa e studentëve për uljen e çmimit të biletave për transportin publik

Këshilli Drejtues i Ndërmarrjes për Transport Publik në Tetovë dhe Këshilli i Komunës së Tetovës kanë miratuar kërkesën e studentëve për uljen e çmimeve të biletave për transportin publik, transmeton TV21.

Me ndryshimin e çmimores për transport publik për nxënësit dhe studentët nga 6 mijë denarë siç u propozua në fillim për një vit, tani do të kushtojë 2.500 denarë./TV21

No description available.