Tetovë, herët në mëngjes është gjetur një trup i pa jetë

Sot (26-prill) në ora 06:35 në SPB Tetovë është raportua se para një bastore sportive në Çarshi të Epërme të Tetovës, është gjetë një person i vdekur. Menjëherë është thirr një ekip nga Ndihma e shpejtë, mjekët e së cilës kishin konfirmuar vdekjen pa shenja dhune dhe është konstatuar se bëhet fjalë për 62-vjeçarin M.K. nga Shipkovica e Tetovës. Prokurori Publik dhe ekipi nga SPB Tetovë kanë kryer një inspektimin dhe me urdhër të Prokurorit Publik trupi i pajetë i të ndjerit M.K. iu dorëzua familjes.