Tetova u zgjua me një rast të rëndë

Sot rreth orës 08 e 20 minuta, në Sektorin për Punë të Brendshme në Tetovë, është denoncuar se në afërsi të Stacionit të Autobusave në Tetovë, gjendet një trup i pa jetë i një personi mashkull, transmeton Europort.mk.

“Menjëherë janë dërguar pjestarë të policisë në vendin ku u raportua rasti, me ç’rast është konfirmuar denoncimi, kështu që është kryer inspektim me pjesëmarje të prokurorit publik dhe gjatë inspektimit është konstatuar se bëhet fjalë për 69-vjeçarin K.S. nga Tetova”, njofto SPB Tetovë.

Nga policia e Tetovës njoftojnë se në trupin e tij të pa jetë, nuk janë vërejtur shenja dhune dhe në koordinim me prokurorin publik dhe mjekun ligjorë, do të vendoset për tu kryer autopsi.