Testim në aeroportin e Vjenës për të shmangur karantinën

Rregullat e reja të debatueshmem,  që kërkojnë nga të gjithë njerëzit që hyjnë në Mbretërinë e Bashkuar të izolohen për 14 ditë, kanë hyrë në fuqi.

Por në Austri, njerëzit që udhëtojnë përmes aeroportit të Vjenës mund të bëjnë testet e Covid-19, në nisje dhe në mbërritje.

Kjo u lejon atyre të shmangin 14 ditë karantinë.

Rezultatet e testit janë në dispozicion brenda tre orësh dhe kushtojnë 190 euro.