Tërmet në Maqedoninë e Veriut

Tërmet në pjesën jugore të Liqenit të Ohrit me epiqendër në 150 kilometra në jug të Shkupit, në Republikën e Shqipërisë, ka regjistruar sot Rrjeti telemetrik sizmologjik i Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Të dhënat e deritanishme me të cilat disponon observatori, tërmeti është ndjerë nga popullata e Ohrit dhe rrethinës, ndërsa ka ndodhur në orën 02:41 minutë, me Magniturë lokale prej 3,6 ballë dhe intensitet prej tre ballëve sipas Shkallës evropiane makrosizmike.