Tërmet i ri sonte (e diel) në Maqedoni

 

Një tërmet i ri e ka godit sonte Maqedoninë e Veriut. Sipas ueb faqeve të specializuara seizmike, termeti ka qenë me fuqi 4.2 gradë dhe ka ndodhur në ora 22 e 38 minuta (21 e 38 sipas GMT).
Epiqendra serish ka qenë në Mavrovë Rostushë, kurse tërmeti është ndier edhe në Tetovë, Gostivar e Dibër.