Taravari: Ministri me titull të rrejshëm po tenton të na i rimarrë ingerencat (VIDEO)

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari ka pritur në takim, inspektorin e lartë të arsimit, Gjorgji Ilievski, i cili së fundmi ka ngritur akuza në adresë të Ministrit të Arsimit Arbër Ademi, raporton TV21.

Taravari tha se edhe pse dy herë ministria i morri kompetencat dhe ja ktheu të njëjtat, me fillimin e vitit të ri shkollor, ka filluar presioni i ministrisë në drejtim të Komunës, me qëllim ri-marrjen e kompetencave./TV21/