Taravari i përgjigjet Bejtës, ja si e quan

Kryetari komunës së Gostivarit Arben Taravari i është përgjigjur ish-kryetarit të Gostivarit, Nevzat Bejta, i cili e akuzoi për keqmenaxhim dhe keqqeverisje.

“Borxhi i komunës së Gostivarit me 2.11.2017, ditën që e mora detyrën e kryetarit të komunës ka qenë gati se 2 milion euro, dhe për 4-5 muaj kanë ardhur edhe gati se 1 milon euro borxhe të pafaturuara nga mandati 2013-17.

Baba Tigri, përveç shteteve ka filluar ti ngatërron edhe numrat 🤨

Baba hajde 2025 në zgjedhje, të kërkojnë qytetarët 😉”, u shpreh Taravari. (INA)