Taravari: Ali Ahmeti tani do të humb

Arben Taravari, sekretari gjeneral i Aleancës për Shqiptarët duke folur për 12 prillin dhe zgjedhjet e parakohshme parlamentare, ka deklaruar se Ahmeti deri më sot nuk ka pasur konkurrencë por sot ka dhe në 12 prill do të humbë.
“Asnjëherë deri më tash, zoti Ahmeti nuk ka pasur konkurrencë politike, tashmë ka konkurrencë politike të vërtetë prej të cilës unë mendoj se do të humbë”, tha Taravari.