Talat Xhaferi e solli nipin e tij Frashërin në Parlament

“Fëmijët janë ardhmëria, është shumë e madhe përgjegjësia të punohet për ardhmëri më të mirë të gjeneratave që vijnë. Sot e kam Frashërin në krahë, për një kohë të shkurtër do e vë mbi supe që ti shohë dhe arrijë majat që ia ofron bota”, ka shkruar me këtë rast kryeparlamentari Talat Xhaferi.