“Tabanoc”, radhë të gjata për hyrje-dalje të RMV-së

Pasditen e sotme qytetarët në redaksinë e TV21 janë ankuar për radhë të gjata në vendkalimin kufitar mes Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë, gjegjësisht për vendkalimin kufitar “Tabanoc”. Nga kamerat e sigurisë shihet se ka numër të madh të automjeteve, posaçërisht të autobusëve.

Dalje të RMV-së
Hyrje të RMV-së