Ta ndihmojmë motrën tonë Norën, është vetëm 27 vjeç, vuan nga leukemia!

Nora Saraçi nga Mitrovica eshte diagnostifikuar me Leukemia Akute dhe ka nevoje për ndihmën e te gjithëve
Ne e ndihmuam me shumën prej 2 mije eurove njekohesishte apelojmë te njerëzit e vullnetit te mire ta ndihmojnë me mundësit e tyre
Për ta ndihmuar Noren te dhënat bankare i gjeni ne fotografin e ketij postimi
O Zot shëroje Noren dhe çdo te sëmurë.