Anketë: Cila është politikania më e shquar në dekadën që mbaroi: Teuta, Ermira, Meralja, Flora, Arta ose Shkodrania?

Në dekadën që lamë pas, ka pasur shumë femra që kanë shënuar skenën politike shqiptare në Maqedoni. Disa me më shumë sukses, e disa me më pak, kanë qëndruar në skenën politike, duke dhënë kontributin e vetë për çështjen shqiptare.
Gazeta Lajm ka vendosur të zhvillojë një anketë për zgjedhjen e politikanes më të suksesshme shqiptare në Maqedoninë e Veriut në dekadën e kaluar pas. Në këtë anketë kemi përfshirë gjashtë kandidate, por ju në komentet tuaja mund të shtoni edhe ndonjë kandidate tjetër, që vlerësoni se është dashur të jetë pjesë e kësaj liste:

1. Teuta Arifi, zëvendës kryeministre për eurointegrime në qeverinë e Nikolla Gruevskit, nënkryetare e BDI-së dhe aktualisht kryetare e Tetovës
2. Ermira Mehmeti, ish zëdhënëse dhe deputete e BDI-së
3. Merale Ferati – Uzeiri – deputete e PDSH-së
4. Flora Kadriu-ish deputete e PDSH-së dhe DR-së, dhe ish këshilltare e presidentit të Maqedonisë
5. Arta Toçi- Deputete e Aleancës për Shqiptarët
6. Shkodrane Dardhishta-ish pjesëtare e UÇK-së dhe ish deputete e BDI-së