Sulmohen fizikisht dy të mitur në Kërçovë

Në banorë i Kërçovës mbrëmë, menjëherë pas mesnate ka sulmuar fizikisht dy fëmijë në një klub për biljard në Kërçovë.

“Mbrëmë në ora 00:10 minuta në një Klub biljardi që gjendet në rrugën “Marshall Tito”, në Kërçovë, është prishur rendi dhe qetësia më çrrastë një person ka sulmuar fizikisht dy të mitur”, ka njoftuar Stefan Dimovski, zëdhënës i SPB-Ohër.

Dimoski ka theksuar se MPB-ja ka ndërmarr të gjitha masat e nevojshme për zbardhjen e plotë të rastit dhe ngritjen e padisë adekuate ndaj dhunuesit.