Stresi i del në krah Albin Kurtit: Të shkon ta mbash Qeverinë, Shqipëria është me ty

Jo rrallëherë Stresi përfshihet në politikë, e jo vetëm në atë shqiptare, por edhe kosovare.

Reperi edhe në zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë doli hapur për të mbështetur Albin Kurti.

E edhe kësaj radhe e ka bërë një gjë të tillë duke qenë se LDK doli nga koalicioni.

Ai ka publikuar një fotografi të kryeministrit Kurti në të cilën ka shkruar se Shqipëria është me të.

“Ti i vetëm ja dole deri këtu i nderuar dhe të shkon ta mbash vetëm qeverinë sepse populli të do ty dhe Shqiperia është me ty”, ka shkruar Stresi.