Stoltenbergu do të jetë pjesë e Forumit Ekonomik Botëror në Davos (VIDEO)

epa09706742 NATO Secretary General Jens Stoltenberg during a joint press conference at the end of a meeting at the NATO headquarters in Brussels, Belgium, 24 January 2022. The Finnish and Swedish foreign ministers are at NATO for talks on cooperations in the Baltic Sea. EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, do të marrë pjesë në Takimin e Përvitshëm të Forumit Ekonomik Botëror në Davos të Zvicrës.

Pos pranisë së tij në takim, Stoltenbergu do të takohet edhe me udhëheqës të tjerë ndërkombëtarë që do të jenë pjesë e eventit.

Ai do ta mbajë një fjalim në këtë forum, e i cili do të pasohet me një sesion pyetje-përgjigjesh.

Më pas, pikë e diskutimit do të jetë edhe siguria në Evropë, ku në panel të diskutimit do të jetë edhe vetë Stoltenbergu, por edhe kryeministri i Belgjikës, Ministri i Mbrojtjes i Holandës dhe presidenti i Maqedonisë së Veriut.