Spasovski: Të qëndrojmë të bashkuar, të fuqishëm dhe të përkushtuar në këto momente të vështira

Kaluam shumë momente të rënda dhe trazira në 27 vitet e kaluara. Me lidership të mençur dhe politika të mençura, të bashkuar dhe të përkushtuar arritëm t’i tejkalojmë të gjitha pengesat dhe trazirat. Të gjitha sukseset të cilat i kemi arritur pasi u bëmë anëtare e KB-së ishin falë punës sonë të përkushtuar, të punës së përbashkët dhe unitetit të popullatës, shkroi kryeministri Oliver Spasovski në profilin e tij në Facebook me rastin e shënimit të 27-vjetorit të pranimit të vendit tonë në Organizatën e Kombeve të Bashkuara.

“Të mbetemi të bashkuar,të fuqishëm dhe të përkushtuar edhe në këto momente të vështira. Edhe kjo do të kalojë. Të besojmë në kapacitetet dhe aftësitë tona. Ta bëjmë rrezikun nga virusi korona të jetë fitore i dijenisë sonë, i profesionalitetit të institucioneve tona, të solidaritet të popullit tonë”, deklaroi Spasovski.