Spasovski: Nuk do tu japim hapësirë strukturave radikale

Ministri për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski tha se MPB-ja maqedonase dhe ajo bullgare do të punojnë bashkë që të mos u lejohet strukturave radikale që t’i prishin marrëdhëniet mes dy vendeve.

“Që të dyja ministritë do të bëjnë çmos që të mos u jepet hapësirë radikalëve të cilët duan që t’i prishin marrëdhëniet mes dy shteteve, kjo është çështja më e rëndësishme”, tha Oliver Spasovski, ministër i Brendshëm.