Spasovski – Nuhiu te perqafuar filluan 2020!

Dyshja e policise se shtetit ishin bashke per te shenuar hapin e pare te sukseseve ne Tetove ne perurimin e objekteve te reja te policise. Spasovski dhe Nuhiu bashkepunojne shume afer per interesin e shtetit dhe perspektivave te qytetareve tane.