Spasovski mohon se ka pasur kontakte të rregullta me Boki 13

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sot mohoi se ka pasur kontakte të rregullta me të akuzuarin Bojan Jovanovski në rastin “Reket”.

“Kontakte zyrtare, dy ose tre që kanë qenë, kishin të bënin në raportime të caktuara të cilat i ka pasur ai dhe gazetarët në televizionin për ndërhyrjen në sistemin elektronik në televizion dhe për këtë janë realizuar takime me drejtorin e Byrosë për Siguri Publike. Absolutisht nuk bëhet fjalë për çfarëdo kontakte të tjera, as megjithatë bisedë me të apo me cilindo tjetër të përfshirë në aktivitete kriminale”, nënvizoi Spasovski, duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve lidhur me dëshminë e Ana Kamçevës se ai ka qenë në kontakt të rregullt me Jovanovskin.