Spasovski me apel tek qytetarët për festën e Pashkëve: Të qëndrojmë në shtëpi, të luftojmë koronën

Kryeministri Oliver Spasovski gjatë qëndrimit të tij në Kumanovë apeloi deri tek të gjithë qytetarët që në prag të festës së pashkëve dhe gjatë festës të qëndrojnë në shtëpi që të mund më lehtë të përballemi me koronavirusin.