Spasovski komenton incidentin me bullgarët: Policia nuk lejon poshtërimin e popullit maqedonas!

“E vlerësoj profesionalizmin dhe përkushtimin e të gjitha njësive organizative në MPB në planin operativ jashtëzakonisht të mirë zbatuar në fushën e ruajtjes së sigurisë gjatë kremtimit të ditëlindjes së Goce Dellçevit”, thotë ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, në një deklaratë në rrjetet sociale.

“Si para varrit të të madhit Dellçev pranë kishës ‘Sveti Spas’, si dhe në pikat kufitare, policia maqedonase deri në detyrë e realizoi me sukses këtë ngjarje të nivelit më të lartë të sigurisë – shembull i mrekullueshëm se si vepron policia e rangut evropian. Dhe sigurisht, siç e theksova edhe më parë: policia maqedonase nuk do të lejojë poshtërimin e popullit maqedonas”, ka shkruar Spasovski.