Sot nuk ka turma te pompat e benzinës në Maqedoni

Pasi gjatë ditë së djeshme në pompat e benzinës në gjithë vendin vërehej turmë e madhe automejtesh, sot situata në terren është krejtësisht ndryshe.

Gjatë ditës së djeshme kolona automjetesh pritën disa orë për të mbushur automjetin me derivate të naftës dhe kjo befasoi qytetarët.

Edhe pse institucionet kompetente u deklaruan se ka derivate të naftës, qytetarët vendosën që të sigurohen dhe i mbushën rezervuarët e automjeteve.

Sot në pompat e benzinës mund të vërehet prani e normalizuar e automjeteve pa turma.

Edhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dje me befasi foli për turmat dhe panikun që u krijua te qytetarët duke potencuar se rezervat në shtet janë të mjaftueshme.