Sot njëra nga vajzat më të hijshme të ekranit, a e njihni këtë vogëlushe?

Ajo është një prej vajzat më të hijshme në ekranin shqiptar, por duket se bukurinë e ka të lindur.

Vogëlushja që shikoni në fotografi është pjesë e ekraneve tuaja si aktore, por edhe si pjesë e botës së spektaklit.

Së fundmi ajo po sfidon veten në kërcim në spektaklin “Dance with me”. A e njihni për kë bëhet fjalë? Mjafton ta shihni me vëmendje dhe do e dalloni.

Bëhet fjalë për Eliona Pitarkën, e cila po njeh sukses vetëm në rritje, në sajë edhe të pamjes së saj. Prej kohësh bukuroshja është në një lidhje dhe partnerin e saj e cilëson si mashkullin ideal.