Sot feston ditëlindjen kampioni olimpik, Shaban Tërstena, mbushi 55 vite

Sot ditëlindjen e feston kampioni olimpik në mundje, sportisti i shekullit në Maqedoninë e Veriut dhe sportisti më i suksesshëm, Shaban Tërstena.

Ai mbush 55 vite. Tërstena ka lindur me 1 janar 1965.

Gëzuar ditëlindjen kampion! Të urojmë shumë fat, shëndet dhe suksese në jetë.