Sot dhe të hënën, ditë jo pune për qytetarët e vendit tonë

Në përputhje me Ligjin për festat në Maqedoninë e Veriut, 1 Maj 2021 (e shtunë), Dita e punëtorëve është ditë jopune për qytetarët e Maqedonisë së Veriut.

Ditë jo pune për të gjithë qytetarët është edhe edhe dita e hënë (3 maj), dita e dytë e Pashkëve sipas kalendarit ortodoks.