Sinan Vllasaliu bëhet me biznes të ri në Amerikë

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Sinan Vllasaliu e ka hapur edhe një tjetër biznes të ri në Amerikë.

Ka kohë që ai përveç se me muzikë është i organizuar edhe me kafeteritë që ka atje e tani e ka hapur edhe një tjetër i cili përfshin vetëm mëngjesin dhe drekën.

Pavarësisht gjithë këtyre angazhimeve, këngëtari po punon për projekte të reja muzikore duke mos e lënë asnjëherë anash mikrofonin.