Si e bekoi Zoti me këtë bashkëshorte kaq të bukur Milot Llalloshin

Milot Llalloshi është këngëtari i njohur për publikun. Ani pse nuk është aktiv si dikur në bashkëpunimet me motrën nuk mungon.

Ai dhe Edona kujdesën që çdo herë publikut ti sjellin këngë të bukura, të cilat mund të dëgjohen me dekada.

Miloti po ashtu është përfolur shumë edhe për jetën e tij private. Thuajse të gjithë e njohin bashkëshorten e tij Erxhinën me të cilën ka dy fëmijë.

Sa herë është folur për Erxhinën janë thënë fjalët më të bukura, tipike një nuse e denjë për familjen Llalloshi.

Së fundmi, bukuroshja sjellë një selfie ku duket 100% natyrale. Është po aq e bukur saqë edhe fjalët janë të varfra për ta përshkruar gjithë këtë bukuri.

Me siguri që Miloti ndihet i bekuar me bashkëshorten që ka.