Shtrenjtohen derivatet, Komisioni i Energjetikës publikon çmimet e reja

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Rregullator të Energjisë u vendos që çmimet e derivateve të naftës për këtë javë të shtrenjtohen me 2,25%.

Kështu benzina EUROSUPER 95 do të shtrenjtohet me 0,50 denarë për litër dhe nga mesnata do të kushtojë 67,50 denarë për litër.

Ndërsa benzina EUROSUPER 98 dhe ЕURODIZELI do të rriten me 1,00 denarë për litër dhe me çmimet e reja një litër benzinë EUROSUPER 98 do të kushtoj 70,00 denarë për litër ndërsa ЕURODIZELI do të kushtojë 62,50 denarë për litër.