Shtrenjtohen derivatet e naftës

Me vendim të Komisionit Rregullator për Energjetikë, derivatet e naftës nga mesnata do të shiten me çmime më të larta. Çmimi i benzinës Euro Super BS-95 shtrenjtohet për 1.5 denarë për litër, derisa çmimi me pakicë i Euro Super BS-98 dhe Euro Dizel shtrenjtohen nga një denar për litër.

Çmimi i ri i Euro Super BS-95 nga mesnata do të jetë 68.50 denarë për litër
Euro Super BS-98 do të shitët 70 denarë për litër dhe
Euro Dizel do të shitët 60 denarë për litër.