Shqiptarja nga Sanxhaku mesazh “çetnikëve” bashkë me bacin Rifat Jashari: Novi Pazari i takon Kosovës!

Mesazhi për çetnikët:
Ju nuk mund t’i fshini fotot dhe tekstin tim, sa mundem unë ta postoj sërish.

Përgjigja ime përse e dua shumë Kosovën (Dardania) është sepse unë jam bijë e asaj vendi. Unë jam bija e Dardanisë (nëna e Shqipërisë).
Novi Pazar apo Pazari i Ri (Tregu i Ri), qyteti në të cilin jam lindur, në të cilën ka lindur gjyshi im ishte pjesë e Vilajetit të Kosovës, jo Serbia, por Republika e Kosovës! Shqipëria e vjetër. (Amina Nuraj)