Shqiptari nuk e di çka është frika! Me Agim Ramadanin në veturë vozitë nëpër Serbi (FOTO)

Një mërgimtar që për festat e fundvitit ka ardhur në Kosovë, për të qenë pran të afërmve të tij ka vendosur një thënie të ish-komandatit Agim Ramadani – KATANA në xhamin e veturës së tij.

Me po këtë veturë, ky mërgimtar Xh.M (emër i njohur për redaksinë) ka lëvizur nga shteti serb për në Kosovë, pa u ndjer fare i frikësuar, raporton 02PRESS.

 

Siç merr vesh portali 02PRESS personi që e ka vendosur thënien dhe fotografinë e KATANËS ka qenë një ish-bashkëluftetar i tij në brigadën 138.